Titebond

Firma Franklin International predstavlja standard za kvalitet proizvoda za drvnu i druge industrije u svetu. Lepkovi za drvo iz porodica Titebond i Multibond smatraju se najkvalitetnijim lepkovima za drvo na svetu, i široko su rasprostranjeni. Firma Furnex Trading je zvanični zastupnik, uvoznik i distributer ove firme za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Uz najkvalitetniji na svetu lepak za drvo i druge namene, tu su izuzetno kvalitetni akrilni kitovi za drvo, kao i akrilni silikonizirani kitovi za zaptivanje na različitim površinama i različitih boja.

LEPKOVI SKUPINE D-2

TITEBOND 50

Najkorišćeniji industrijski lepak za DRVO na svetu. Jaka početna zalepljivost. Lepljeni spoj jači od samog drveta. Dobro se brusi i prima sve vrste bajceva i lakova. Otporan na temperaturu i razređivače. Idealan za širinsko i čeono lepljenje elemenata od punog drveta. Lepi elemente sa velikom razlikom u procentu vlage. Zadržava puna svojstva i na +2oC. Ne zapunjava brusni papir.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

ORIGINAL WOOD

Predstavlja standard u industirji obrade drveta i pojam lepka za DRVO u celom svetu. Pruža jaku početnu zalepljivost i veliku brzinu sušenja. Stvara spoj koji je jači od drveta. Veoma dobro se brusi i prima sve vrste bajceva i završnih lakova. Otporan na temperaturu i razređivače.

Pogledajte tehničke karakteristike

ASSEMBLY #65

Ovaj lepak za DRVO izuzetno brzo vezuje i daje izvanredne rezultate kod montaže nameštaja, jer odlično popunjava zazore zbog visokog procenta čvrste mase čistog polimera. Lepljeni spoj ostaje jači od drveta, veoma dobro se brusi, ne reaguje hemijski sa završnim materijalima, nije toksičan i čisti se vodom. Ostaje trajno elastičan.

Pogledajte tehničke karakteristike

MOLDING & TRIM

Najgušći i najbrže sušeći lepak za DRVO za lepljenje završnih lajsni, grančeva i sargova koji traže čvrstoću spojeva bez kapanja lepka. Lepljeni spoj čvršći od drveta, veoma dobro se brusi i prima bilo koji lak ili bajc.

Pogledajte tehničke karakteristike

VLAGOOTPORNI LEPKOVI SKUPINE D-3

MULTIBOND EZ-1

Jednokomponentni polivinil acetatni lepak za DRVO koji zadovoljava ANSI TYPE II propis za vlagootporne lepokove. Idealan za sve radove gde se lepe elementi sa različitim procentom vlage ili je potrebno da budu otporni na vlagu. Može se koristiti za lepljenje na hladno ili u visokofrekventnim presama.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

 TITEBOND II PREMIUM

Jednokomponentni lepak za DRVO koji zadovoljava propis ANSI TYPE II za vlagootporne lepkove. FDA odobrenje za indirektan kontakt ovog lepka sa namirnicama. Koristi se za predmete izložene vlazi: baštenski nameštaj, vrata, prozori, daske za sečenje hrane, drvene činije, tacne i slično. Lepljeni spoj jači od drveta, lepi delove sa različitim procentom vlage, dobro se brusi, prima bilo koji lak ili bajc.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

VODOOTPORNI LEPOKOVI SKUPINA D-4

TITEBOND III ULTIMATE

Ovo je najbolji jednokomponentni vodootporni lepak za DRVO koji postoji u svetu. Ostvaruje izuzetno čvrstu vezu, omogućuje duže otvoreno vreme, niže temperature nanošenja, otporan na razređivače i temperaturne promene. Iako se brusi bez omekšivača i ne reaguje na bilo koju vrstu finiša. Dozvoljen za indirektni kontakt sa hranom i 100% je vodootporan. Višak lepka se čisti vodom.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

TITEBOND HEAVY DUTY

Profesionalni građevinski lepak. Lepi: smrznuto, vlažno i hemijski tretirano drvo, metal, ciglu, beton, keramiku i druge poznate građevinske materijale. Popunjavanje šupljine između materijala, vodootporan je 100% i ostaje trajno fleksibilan. Nanosi se pištoljem za silikon. Odličan odnos cena/kvalitet.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

TITEBOND POLYURETHANE

100% vodootporni poliuretanski lepak. Idealan je za lepljenje metala, keramike, plastike, kamena, veštačkih materijala, drveta i ostalih poroznih i neporoznih materijala. Ekspandira. Gušći je od drugih poleiretanskih lepkova tako da ne curi i veoma je jak. Ne postaje krt sušenjem.

Pogledajte tehničke karakteristike

TITEBOND LIQUID HIDE

Lepak za drvo koji omogućava duže vreme montaže i izuzetnu čvrstinu spoja. Moguće je postići "ispucali" efekat na drvetu. Idealan za restauraciju starinskog nameštaja, izradu i popravku muzičkih instrumenata. Ovaj lepak je 100% čisto organsko tutkalo.

Pogledajte tehničke karakteristike

Cold Press HPL

Lepak za furniranje na hladno koji predstavlja ekonomičnu alternativu kontaktnim cementnim lepkovima. Koristi se i za lameliranje drveta, medijapana, iverice, spera i drugih poroznih materijala, kao i za furniranje. Providan je kad se osuši, ne probija kroz furnir, i čisti se vodom dok je svež. Odlično lepi ultraplast i druge plastike.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

FAST SET POLIURETAN

Profesionalni građevinski lepak na bazi poliuretana. Lepi većinu građevinskih materijala, vodootporan je i ne šteti okolini. Ubrzava se kvašenjem jednog od materijala koji se lepe.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

INSTANT BOND

Titebond brzovezujući višenamenski lepak. Prvenstveno namenjen za drvene proizvode, ali pogodan za mnoge druge materijale.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

TITEBOND MELAMINE

Lepak za lepljenje drveta, medijapana i iverice sa sintetičkim materijalima kao što su melamin, vinil, hpl i drugi. Ovo je nezapaljiv lepak na vodenoj bazi i suši se prirodno.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

MICRONAX 241-01  i  250-00

Lepak za izradu samolepljivih nalepnica na vodenoj bazi. Osetljiv je na pritisak i koristi tehnologiju mikrosfera. Veoma se lako skida, a nalepnice lepljene njime se mogu više puta skidati i premeštati sa raznih podloga, ne gubeći zalepljivost. Ne ostavlja lepljiv trag.
 
Pogledajte tehničke karakteristike

FURNEX TRADING
Adresa: Dubrovačka br.4
11000 Beograd, Srbija
Tel/Fax:
011 / 2639 - 014
011 / 2639 - 716

Back to Top